Capítol 5 – Parafílies

En el qual l’Anna descobreix que l’anell té les seves limitacions, ho fa sota un mirall de sostre i recorda que el sexe pot ser molt alliberador

Va decidir depilar-se. Va prendre la cera, va escalfar-la i va estar torturant les seves cames fins a deixar-les, enrogides, però sense pèls. Va retallar-se el pèl púbic. Va dutxar-se i va untar-se el cos amb llet hidratant amb aroma d’ametlles. Es va repassar les celles amb les pinces i va tallar-se les ungles de mans i peus. Va pensar a pintar-se-les, però li feia una mandra infinita, així que no ho va fer. Va treure mig armari provant de decidir quina roba portaria. Es va decidir per uns pantalons texans arrapats, una camisa blanca amb minúscules floretes negres pintades i les sabates de taló que li deixaven la punta dels dits a l’aire. Va buscar uns sostenidors blancs. Els va trobar al cove de la roba bruta. Va jutjar si estaven en condicions de ser útils un cop més i va decidir tornar a llençar-los al cove. L’Anna va anar al calaix de la roba interior i va cercar alguna alternativa. Va pensar que aniria sense calces. Amb uns texans tan estrets, se li farien marques al cul i no li agradaven les marques al cul. Va considerar anar sense sostenidors. Va trobar-ne uns de blonda negre amb petits brodats blancs. Se’ls va posar. Va començar a vestir-se. Va haver d’estirar-se per poder calçar-se els pantalons. Va pensar que potser seria massa complicat despullar-se a l’hotel si els pantalons eren tan ajustats. Va canviar-los per uns més amples. Es va posar la camisa. Mirant-se al mirall va veure que els sostens transparentaven. Va prendre una samarreta negre amb petjades de gat que anaven des de la cintura fins a les espatlles passant entre els pits. Les sabates de taló no conjuntaven ni amb els pantalons, ni amb la samarreta. Va prendre unes sabates planes que tenien estampades floretes al taló i se les va posar. Va mirar-se al mirall. Va pensar a treure-s’ho tot i tornar a començar. Va mirar el rellotge de la tauleta de nit i va veure que ja anava tard. Va prendre la bossa, les claus i després de posar-se dues gotes de perfum, va sortir a trobar-se amb en Pablo. Quan va arribar al carrer, va recordar que no duia l’anell d’en Matías. Va decidir que no el necessitava. No havia fet set passes, que va tornar enrere, traient les claus de casa i provant de recordar on l’havia deixat. L’anell estava glaçat al tacte, conseqüència directa d’haver passat un dia sencer al congelador. La noia se’l va posar i un pessigolleig li va indicar que tornava a estar connectada al seu poder.
L’Anna estava neguitosa. La feia patir arribar al meublé i que el noi hagués decidit no anar-hi. Quan va girar la cantonada, el va veure recolzat a la paret de l’edifici de l’altra banda del carrer. Va saludar-lo amb la mà i el noi va creuar. Es van fer dos petons, com si fossin dos amics que es troben i no dos amants a punt de tenir sexe.
-Has vingut! – va dir l’Anna posant-li la mà al braç.
-Com podia deixar de venir? – el noi va mirar-se-la de dalt a baix – Estàs guapíssima.
L’Anna va somriure i va baixar la mà des del braç del noi fins a quedar agafats dels dits. Quan l’anell va tocar la pell del noi, l’Anna va esperar que el cap se li omplis d’imatges, però només va veure la cara preocupada del noi, com si estigués concentrat. Mentre caminaven cap al portal, va provar d’aprofundir més i la imatge va ampliar-se. Va veure en Pablo despullat en un espai sense colors, amagant-se el sexe amb les dues mans, amb la cara tensa i el cos encongit. Mentre en Pablo negociava amb el vell del taulell, l’Anna va aixecar la mà per observar l’anell. Brillava amb normalitat, el color argentí net. L’Anna va projectar el poder de l’anell cap al vell i, immediatament, li va venir una imatge de l’home despullat masturbant-se sobre una pila de calcetes, mentre ensumava unes mitges. Va adonar-se que en Pablo i l’home del taulell la miraven.
-Dutxa o banyera? – li va dir en Pablo.
-Perdona? – va contestar l’Anna.
-Que si volem dutxa o banyera a l’habitació.
-Ah, amb dutxa ja farem.
L’Anna va tornar a fer servir l’anell i ara sí, va veure’s despullada, oberta de cames i obrint-se els llavis provocadora. Va sospirar alleujada.
El vell els hi va donar un joc de tovalloles, netes, però bastant desgastades, una petita ampolla de sabó de dutxa i un parell de condons.
-Si amb dues gomes no en teniu prou, al final del passadís a cada pis hi ha una màquina expenedora – els va dir – També ven tubs de vaselina.
-Gràcies – van contestar ambdós abans d’anar cap a l’ascensor.
Van entrar i van prémer el botó del segon pis. El noi mirava cap a les portes, callat. L’Anna va adonar-se que estava neguitós i que ella també estava força esverada. Va respirar fondo dues vegades i, aprofitant l’aire de la segona respiració, va dir:
-No porto calces.
En Pablo la va mirar i va esclafir a riure. La veu sempiterna que l’acompanyava al seu cap li va dir que s’estava rient d’ella, però l’Anna sabia que simplement havia aconseguit rebaixar la tensió. Va riure ella mateixa. Quan es van obrir les portes, els dos somreien.
-Jo sí porto calçotets – va dir el Pablo.
-No per molta estona, maco – l’Anna li va engrapar el cul – necessito fer servir el que hi guardes dins.
-He quedat per dinar a les dues amb un client. Tenim tot el matí.
-Tindrem prou amb dos preservatius? – va preguntar ella mig de broma, mig seriosament.
Mentre s’aturaven davant la porta de l’habitació, el noi ho va considerar.
-En vaig a buscar un parell més – va mirar-la fixament als ulls abans d’afegir – i vaselina en necessitarem?
L’Anna va pensar uns moments. La mirada del noi li cremava, de tan intensa. Va tornar a fer servir l’anell i, efectivament, va veure’s a quatre potes, obrint-se les natges i mostrant l’anus al noi. Va obrir la porta sense contestar, va entrar caminant d’esquenes, va prendre les tovalloles i la resta de coses de mans del noi i va apropar la seva boca a l’orella del noi.
-Si el que insinues és que vols follar-me pel cul, t’aviso que només em deixo sodomitzar quan vaig molt calenta. Si aconsegueixes fer-me anar tan calenta com perquè vulgui que em follis pel darrere, voldrà dir que tindré el cony tan desbordat de flux que el podràs recollir amb la polla i fer-lo servir per penetrar-me sense problemes. – la respiració del noi sonava amb força a la seva oïda – Creus que aconseguiràs escalfar-me prou com per què t’ofereixi el meu cul?
L’Anna va entrar del tot a l'habitació i va deixar caure les coses a una butaca que hi havia al costat de l’entrada. El noi va tancar la porta però no va fer gest d’apropar-se. La noia va seure als peus del llit i va mirar al seu voltant. Les parets pintades de vermell contrastaven dolorosament amb el cobrellit blau cel que tapava el llit. Va aixecar els ulls i va veure que el sostre era cobert completament amb un mirall. Va deixar anar una rialla de sorpresa i es va deixar caure d’esquena al llit.
-Pablo, vine a veure això. Hi ha un mirall al sostre.
El noi va anar cap al llit i va seure al costat de l’Anna. La seva respiració sonava profunda, com si li costés d’omplir el pit. L’Anna va estirar d’ell fins a fer-lo caure al seu costat. Va tocar l’anell i, de nou, només va poder captar la imatge d’en Pablo nu, al mateix llit on estaven, amagant-se el sexe amb les mans. L’Anna i la veu del seu cap van discutir el tema ràpidament i van arribar a la conclusió que el noi patia alguna mena de bloqueig. L’Anna havia subjectat el penis dur i trempat del noi la nit abans, així que sabia que disfunció erèctil no patia. I no creia que hagués acceptat de venir a un meublé si fos ejaculador precoç. Va decidir fer bona la dita del moviment que es demostra caminant i va giravoltar fins a quedar a sobre del noi.
En Pablo, va passar les mans per les cames de la noia fins a deixar-les quietes a la cintura d’ella. L’Anna va descordar-se la camisa i amb un moviment d’espatlles la va deixar caure a terra. Va descordar-se els sostenidors i els va deixar caure endavant, sobre el pit del noi. Els va recollir i va llençar-los a la butaca del costat. En Pablo, va resseguir les costelles de l’Anna fins a tapar-li els pits amb les dues mans. Tenia els palmells calents i l’Anna va notar que s’humitejava en notar aquella escalfor cobrint-li les sines. Va prendre’l dels canells i li va fer baixar les mans fins a tocar-li el cul, llavors va ajupir el cos i va apropar-li els pits a la cara. En Pablo va treure la llengua i va llepar-li el mugró d’un pit. L’Anna va incorporar-se de cop i va posar-se dempeus, sobre el llit amb un peu a cada banda del noi. Va començar a descordar-se els pantalons, a poc a poc. Quan en Pablo va fer gest d’aixecar-se, la noia el va empènyer amb un peu encara calçat. Va abaixar-se una mica els pantalons deixant les calcetes a la vista del noi, que va obrir els ulls i va llepar-se els llavis.
-Treu-me les sabates, Pablo – va dir la noia aixecant, primer un peu i després l’altre. Un cop descalça i encara dempeus sobre el noi, li va demanar – M’ajudes amb els pantalons?
L’Anna ara estava nua sobre el noi que encara estava completament vestit, americana i tot. Va començar a ajupir-se a poc a poc, apropant la seva vulva a la cara del noi. Li va posar un genoll a cada costat del cap i el noi li va posar una mà a cada galta del cul. Va començar a llepar-li el sexe mentre li premia amb força les natges. L’Anna va mirar-se al mirall del sostre. Tenia els ulls brillants, la boca mig oberta i els pits li pujaven i baixaven tremolosos per l’excitació. Va estirar l’esquena cap enrere i va engrapar la polla d’en Pablo. Estava dura i grossa fent pressió sobre la bragueta dels pantalons. Va alliberar-se de les tenalles que havien esdevingut les mans d’en Pablo al seu cul i va separar el seu pubis de la cara del noi prou per capgirar-se. Va tornar a baixar el cul i en Pablo va tornar a la tasca. L’Anna li va abaixar la bragueta i el penis va escapar sense gaire esforç dels calçotets. Estava molt calent i quan l’Anna el va prendre amb la mà va notar que tremolava una mica. No se’l va ficar a la boca, va limitar-se a llepar la punta i a clavar-li els dits lleument a la base del tronc, el noi gemegava amb la cara enfonsada al seu cony mentre el masturbava. La llengua d’en Pablo relliscava per entre els seus llavis recollint la humitat que s’escapava de la seva clivella mentre ella sacsejava, estirant i deixant anar cada cop més ràpidament la polla del noi. Les cames del noi, es tensaven i es relaxaven seguint el tempo dels moviments de la mà de la noia. Finalment, quan se’l va ficar dins la boca, va deixar-se anar i va orgasmar amb la llengua del noi provant d’entrar dins la seva vagina. Es va posar rígida, amb les cames prement els costats del cap del noi. Va estar uns segons així quieta, notant com el seu flux queia dins la boca àvida del noi. Una imatge li va explotar en aquell moment al cap. Veia la boca oberta del noi i com del seu cony sortia un rajolí massa intens per ser flux vaginal. També va veure la polla d’en Pablo explotant i deixant anar un toll d’esperma. Va adonar-se que tenia el penis del noi a la mà i que l’estava prement amb força.
-Anna, si us plau – va sentir que somicava el noi.
La noia va ajupir el cap i va enfonsar-se la polla tan endins com va poder. Va començar a mamar-li amb pressa, provant de fregar-li amb la llengua la corona del gland. Quan va notar que el noi li abraçava els malucs i grunyia, va accelerar el moviment del cap uns instants fins que en notar les primeres convulsions del penis, se’l va treure i va continuar masturbant-lo. El toll de llet va sortir disparat per sobre del cap de l’Anna. Va notar que li queia una part a l’espatlla. Va continuar la palla fins que de la punta ja no en va sortir res més. Va descordar-li els pantalons, amb cura de no tacar-li amb la llet que cobria part de la seva mà. Va baixar-li pantalons i calçotets al mateix temps. Va aixecar-se del llit i, estirant d’elles, va treure-li les sabates. El va deixar nu de cintura cap avall. Va veure que el noi mirava el mirall i va tombar el cap per mirar ella també. La imatge era ben divertida: en Pablo, amb el penis encongit a l’aire però l’americana posada, recuperant la respiració ajagut. Va tornar a tenir una imatge mental del noi, gràcies a l’anell, tornava a estar tens tapant-se el sexe amb les mans. L’Anna estava confosa, pensava que el tenia i llavors el noi es tornava a tancar en ell mateix. Va assenyalar la porta del lavabo:
-Vaig a fer pipi – va dir mentre caminava. Abans d’entrar, va donar un cop d’ull al mirall del sostre i va veure com el penis d’en Pablo tornava a posar-se dur.
Va seure a la tassa del WC i va relaxar la bufeta. Però en l’instant que l’orina va tocar la porcellana, ho va entendre: Collons, ja era hora – va cridar la veu de la seva consciència. Va tallar la pixera i va anar fins a la porta sense fer soroll. Va obrir i va veure el noi masturbant-se furiosament. Sense fer soroll va tancar, va esperar un parell de segons i va cridar:
-Pablo, que pots venir un moment?
El noi va trigar un parell de segons a contestar: -Que passa res?
-Sí. Necessito que vinguis un moment al lavabo – l’Anna va obrir la porta i va esperar.
En Pablo va entrar. S’havia tret l’americana, però encara portava la camisa.
-Què passa? – va preguntar mentre l’Anna li descordava els botons i l’ajudava a desfer-se de la roba que li quedava. L’Anna va tocar l’anell i la imatge d’en Pablo amagant el seu sexe la va tornar a assaltar.
-He pensat que potser et vindria de gust que t’ajudés a pixar – va dir – Com ahir al bar – el va prendre del penis i el va fer entrar a la dutxa.
-No en tinc ganes – va dir el noi, però l’Anna notava a la seva mà com el penis se li posava encara més dur i gruixut.
-Sí que en tens – li va enretirar el prepuci enrere tant com va poder – En tens moltes ganes, deixa’t anar.
El noi va sospirar profundament un cop, dos cops i amb el tercer esbufec, va començar a pixar contra les rajoles de la paret de la dutxa. L’Anna li va aguantar la cigala amb una mà mentre amb l’altre li acaronava els ous. Quan va haver acabat, el noi tenia les galtes vermelles i l’Anna no va necessitar consultar l’anell per saber que desitjava:
-Et fa res agenollar-te, Pablo – va dir suaument la noia – Em penso que ara em ve de gust pixar a mi.
El noi va mirar l’Anna a la cara. Tenia el coll rígid de la tensió i es notava perquè el cap li tremolava una mica. L’Anna li va fer un petó i posant-li una mà a cada espatlla va fer-lo agenollar al plat de la dutxa. Va obrir-se de cames, amb la vulva prop de la cara d’ell. El noi la mirava i ella li va acaronar el cabell mentre deixava anar un raig d’orina que va repicar contra el pit d’ell. Els dits d’en Pablo van clavar-se com urpes als seus bessons. Ella va agafar-se a la barra que hi havia cargolada a la paret de la dutxa i va mantenir l’equilibri, provant de no relliscar. En Pablo va deixar anar respiracions entretallades tan ràpides que va fer pensar l’Anna si no estaria patint un atac de cor. Una mà va deixar-la anar i va veure com el noi s’engrapava la polla.
-Em corro – va cridar el noi – Anna em corro – i va tirar el cap enrere. L’Anna va mirar al noi amb ulls com plats. En Pablo es va deixar caure completament relaxat al plat de la dutxa i va recolzar el cap a les rajoles blanques mentre una sèrie de calfreds li recorria l’espinada i l’esperma li sortia de la punta, lentament. A l’Anna se li havia tallat la pixera, però encara no havia acabat. Dubtava si sortir de la dutxa o acabar de pixar sobre el noi. Va mirar-se’l i li va dir:
-Encara no he acabat de pixar, que faig?
El noi no va dir res, només va fer-li un gest amb la mà com dient-li que continués. L’Anna, encara agafada a la barra de la dutxa, va obrir una mica les cames i va deixar escapar la resta d’orina en direcció al noi. Aquest va aixecar una mà mentre respirava profundament i la va posar sota l’arc que formava el líquid deixant-lo córrer entre els seus dits. Quan les darreres gotes van sortir, el noi va incorporar-se de cop i va abraçar l’Anna pels malucs. Van estar-se força estona així, ell abraçant-li el cul i ella passant-li les mans pel cap. L’Anna va discutir amb si mateixa si havia de sentir-se fastiguejada o no. Una part d’ella volia sortir corrents d’aquella dutxa que feia olor de pixats, però l’altra, més alegrement li deia que havia deixat al seu amant completament fora de combat i que allò bé valia una mica d’incomoditat.
-Deus pensar que estic malalt, oi? – va dir en Pablo després de dutxar-se.
L’Anna estava estirada al llit, s’havia dutxat la primera i estava mirant-se al mirall del sostre. Va fer un gest al noi que estava a la porta del lavabo perquè s’estirés al seu costat. El noi va posar-se una tovallola al voltant de la cintura, però quan l’Anna el va mirar amb una cella aixecada, la va deixar caure a terra i va anar a jeure al seu costat.
-No, per què? – va dir ella.
-Dona. Això que t’agradi que se’t pixin al damunt no és molt normal, no?
L’Anna va pensar abans de contestar.
-No, no és molt habitual. Bé, jo no m’ho havia trobat mai – va dir l’Anna – Però tampoc crec que sigui tan espectacularment estrany.
El noi va mirar-la als ulls fent servir el mirall.
-La meva dona creu que sóc fastigós – va dir el noi fent una ganyota. – Fa mesos que no vol ni tocar-me.
-Ho has fet amb ella, tal com ho has fet amb mi? – va preguntar l’Anna – Perquè ja et dic que la teva reacció acollona una mica. Potser s’ha espantat i prou.
-No, un dia després de fer l’amor, vam decidir dutxar-nos junts i ella va dir que sortia a pixar. Jo li vaig dir que no calia, que podia fer-ho a sobre meu. – el noi va tancar els ulls – Ella va riure, però jo li vaig confessar que em moria de ganes que se’m pixes a sobre. Va sortir de la dutxa, enfadada.
-Només perquè li vas proposar?
-Quan vaig sortir de la dutxa m’estava esperant, vestida. Em va acusar de ser un pervertit i un malalt. Em va dir que si li tornava a proposar una indecència tan gran es divorciaria de mi.
-Collons – va dir la noia – I llavors què vas fer?
-Res. Què volies que fes?
L’Anna va quedar-se callada una estona.
-Li ets infidel sovint a la teva dona?
-No – va dir el noi – Fins avui, mai li havia estat infidel. Mirava els anuncis de contactes dels diaris i m’excitava llegint les ofertes de ‘pluja daurada’. Havia arribat a trucar a una prostituta des d’una cabina de telèfons, per demanar una cita. Però mai m’havia atrevit.
-Perquè ara? Perquè jo? – va dir l’Anna, però la resposta li va venir en notar un pessigolleig a la mà on duia l’anell.
-No sé. Ets molt atractiva i simpàtica. – va dir el noi, incorporant-se i aguantant-se el cap amb la mà i mirant-la a la cara, recolzat en el llit. – Desprens un aire de seguretat i tranquil·litat molt sensual i bé, jo diria que ets molt seductora.
L’Anna va girar-se fins a estar encarada al noi.
-Què faràs amb la teva dona? – li va dir l’Anna – Saps que això d’avui ha estat una excepció i que no tinc cap intenció de convertir-me en la ‘querida’ de ningú, oi?
En Pablo va semblar dolgut, però va somriure en contestar.
-No ho sé què faré. Suposo que parlaré amb ella. L’estimo molt, però ara aquí amb tu, estic més feliç del que m’he sentit en els darrers set o vuit mesos. M’he tret un pes de sobre. Sé que no estic malalt. Encara que potser sí que sóc una mica pervertit. – el noi va posar-li una mà al sexe i va començar a jugar, buscant-li el clítoris amb el dit mentre li acaronava el pubis – Però no hi veig res de dolent en ser una mica pervertit, oi Anna?
La noia va estirar-se, va obrir una mica les cames perquè el noi la pogués masturbar més còmode. I mentre s’acaronava els pits, es mirava reflectida en el mirall.
-No, no hi ha res dolent en gaudir del sexe – va somriure quan va veure la cigala del noi es posava dura – i si et portes bé i fas que em corri com em mereixo. Potser tornes a necessitar una dutxa després.

No va ser fins que es van acomiadar a la porta de l’hotel, que l’Anna va recordar que la tarda anterior quan va seduir en Pablo, l’anell estava tancat al congelador de casa seva.