Crèdits

Sobre l'autor

En Joan López condueix metros en el poc temps que li deixen la seva família, els seus escrits i la seva preparació com a bruixot maligne. No ha practicat mai sexe tàntric però si li ensenyes una teta se li obren tots els chakras. A les xarxes és molt difícil de trobar-lo perquè valora molt la meravella que és la vida real però, sobretot, perquè fa servir el pseudònim Pol Sedierta.
Ha guanyat alguns premis literaris. Però l'omple d'orgull ser un dels triomfadors dels #PremisTuitort d'enguany.
Si voleu contactar amb ell per xerrar sobre el llibre, oferir-li diners o enviar-li spam d'estirapenis o viagra teniu links per trobar-lo a http://www.valruspines.com/

L'email de la protagonista és annaqites@gmail.com li podeu explicar que us ha semblat la seva història. Però no li demaneu com trobar en Ruthven, diu que el vol només per ella.

Sobre la portada

La noia de la portada és l'Anna. Curiosament la portada va arribar abans que la novel·la. Jo ja seguia la Núria Floit a twitter i també al seu meravellós Tumblr http://floit.tumblr.com/ Quan vaig començar a escriure la novel·la, immediatament vaig pensar en les seves il·lustracions. Per si no ho sabeu podeu tenir un Núria Floit penjat sobre la vostra xemeneia. Aneu al seu Tumblr i compreu-vos-en un.

Llicència Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a la llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional Creative Commons.
Per veure una còpia de la llicència, visiteu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/.