Capítol 9 – Descobriment

En el qual l’Anna accepta una proposta, fa descobrir un nou món i descobreix un nou món per a ella mateixa

Va despertar-se i en obrir els ulls, va veure el somriure a la cara d’en Valentí. En Ben la tenia abraçada per l’esquena i li acariciava la cuixa.
-T’has adormit – va dir-li en Valentí després de fer-li un petó.
-Sí, vosaltres no?
-No. Hem estat xerrant. – va contestar en Ben mentre li passava la mà per les natges. Estàvem decidint si et deixàvem dormir una estona més o et despertàvem.
En Valentí va abaixar una mica el cap i va començar a jugar amb els seus pits, llepant-li els mugrons mentre els prenia a dues mans. L’Anna va notar créixer el penis d’en Ben contra el seu cul.
-Sempre estàs refregant la teva polla al meu cul, Ben – li va dir la noia – Proves de dir-me alguna cosa?
-Bé – va dir en Ben – No sé com dir-ho de forma elegant, però... series tan amable de concedir-me l’honor de deixar-me introduir el membre viril en aquest bé de déu de tirapets que tens, Anna?
Van quedar-se els tres en silenci uns instants, fins que l’Anna va esclafir a riure.
-I tu Valentí? – va preguntar la noia – Què faràs mentre aquest sàtir em sodomitza?
-La veritat és que, mentre dormies, nosaltres dos fèiem plans – va estirar el braç i va prendre dos condons i el lubricant de la tauleta de nit. – i considerem que és molt factible, que puguem penetrar-te tots dos alhora. Vols provar-ho?
L’Anna va notar que s’humitejava. No va dir res, però va prendre la polla d’en Valentí i va començar a tocar-se-la. Els dos nois van estar llestos en un tres i no res. Van col·locar-se els preservatius i van introduir-se dins de la noia amb molt de compte. En Ben li aguantava la cama aixecada mentre se la clavava lentament. En Valentí es movia provant de sincronitzar els seus embats amb els d’en Ben. L’Anna va notar que en Ben li enviava imatges al cap. Estava aprofitant el seu poder, perquè l’Anna veies el que ell veia: L’Anna estirada de costat amb la cara d’en Valentí a centímetres de la seva, amb la cama aixecada i la polla del noi entrant i sortint de dins seu. No sabia si era cosa d’en Ben, però va notar que l’orgasme se li atansava a una velocitat inusual. Va provar de mig girar el cap i en Ben va apropar la seva cara per fer-li un petó. L’Anna va posar una mà a sobre de cada noi com va poder i va anunciar: No trigaré gaire, nois.
Ells van respondre accelerant el ritme. En Ben feia moviments curts dins el seu cul, deixant més espai per maniobrar a en Valentí que gairebé treia la polla sencera cada cop abans de tornar-la a ficar tan endins com podia. L’Anna va deixar d’intentar moure’s, va cedir tot el control als nois. Va ser un orgasme llarg, molt menys intens que l’anterior, però va durar el que li va semblar hores. Quan va acabar, va notar com en Ben llençava la seva ment sobre la d’en Valentí mentre ell mateix es deixava anar. Els nois es van escórrer sense deixar de moure’s dins seu. En Ben va fer gest de sortir-se'n, però l’Anna el va retenir: - Vull que us estoveu dins meu – els va dir. Van quedar-se quiets, només amb el so de les seves respiracions entretallades per l’esforç.
La polla d’en Valentí va ser la primera a sortir i el noi va aprofitar per desfer-se del condó. Mentre es feien un petó, l’Anna va notar que en Ben s’enretirava també, però va mantenir-se abraçat a ella, llepant-li suaument la suor del clatell.
-Ha estat increïble – va dir en Valentí.
-Sí – va concedir l’Anna – Tots dos heu estat increïbles.
L’Anna va estirar-se i deixant-se anar dels nois, va mirar el reflex de tots al mirall del sostre. Tenia un noi a cada banda i, quan va obrir els braços, van recolzar el cap un a cada espatlla de la noia. En Ben li va posar la mà a la panxa.
-I això és la vida! – va dir amb un sospir l’autoproclamat vampir. L’Anna va recordar la conversa d’aquell mateix matí davant l’hotel. Realment, podia imaginar-se fent d’això la seva vida. No l’obscura i trista vida humana com a Matías que havia triat en Cassiel, si no l’aventura continua de viatjar i tenir experiències noves d’en Ruthven.
-Ho repetirem això. – va preguntar en Valentí.
-No vols descansar una mica? – li va preguntar l’Anna en to burleta.
-Ja saps que vull dir? Tornarem a quedar tots tres per fer això?
L’Anna va sentir la veueta del seu cap dir -Potser no tindràs temps- però abans que pogués interrogar-se a si mateixa, es va trobar contestant.
-No ho sé. Això dependrà d’en Ben. Quan marxem cap a New Orleans?
-Marxem? – va exclamar en Ben.
-Marxeu? – va exclamar en Valentí, mig incorporant-se – A Nova Orleans?
L’Anna va mirar els ulls d’en Ben. – M’ho vas proposar seriosament?
En Ben va posar la mà a la galta de la noia i va fer-li un petó. Tot el que et vaig dir era parlant seriosament – va baixar la mà de la galta fins al cor de la noia – Tot.
L’Anna va tombar-se cap a en Valentí i va estirar d’ell fins que va jeure.
-Sí. Me’n vaig a New Orleans amb en Ben. Crec que necessito canviar d’aires. Buscar noves experiències.
-Però... – va començar en Valentí.
-Valentí. Tu també tens tot un món nou per explorar. – l’Anna va fer-li un petó a la punta del nas. Va enviar una imatge mental cap a en Ben, les cigales dels dos nois erectes. – I, de fet, em penso que podries començar ara mateix, no creus Ben?
La noia va aixecar-se i va recollir la seva roba. En Ben havia agafat la polla d’en Valentí i començava a acaronar-li els ous, però en Valentí no deixava de mirar a l’Anna que s’estava vestint.
-No et preocupis, segur que en Ben ens trobarà un espai a la seva agenda abans que marxem i repetim; però la propera vegada l’honor de penetrar el temple del meu tirapets serà tot teu, d’acord?
Van riure els tres. L’Anna vestida i calçada, va entrar un cop més al llit i prenent la mà d’en Valentí, va fer-lo agafar el penis d’en Ben. Va fer un petó a cada noi i va quedar-se un moment dempeus al costat del llit, mirant com es masturbaven l’un a l’altre. Va notar que tornava a tacar les calcetes, però també sentia com una escalfor tranquil·la li fregava el cor i li omplia el pit. Els va dir adéu amb la mà i va marxar.
Mentre l’ascensor baixava, va enviar l’anell a llegir les ments de l’habitació. Va rebre la imatge dels nois capiculats, cadascun amb el membre de l’altre a la boca. Va veure en Ben que la mirava i li feia l’ullet i va notar una carícia al clítoris, com si algú li estigués llepant. Va sortir de l’ascensor i, saludant amb la mà al vell de la recepció, va obrir la porta del carrer. Abans de sortir, però, va rebre la imatge mental del recepcionista. Li estava mirant el cul, Sense tombar-se va poder sentir el sospir que deixava anar l’home. Va tornar cap al taulell, va mirar-lo i sense treure-li els ulls de la cara es va treure les calces.
-Tingui, per la seva col·lecció. Però vagi amb compte que fa només un minut que les he mullat una mica
Va girar cua i posant-se la faldilla a lloc, va sortir al carrer deixant al bocabadat recepcionista amb les calces a la mà.
-Gràcies preciosa – va sentir que el vell cridava abans que la porta es tanqués del tot.
L’Anna va somriure i va anar cap a casa, havia de parlar amb el seu jefe i avisar-lo que deixava la feina en uns dies.
Dissabte a la tarda va acabar anant a treballar al bar. En la conversa que havia mantingut amb el jefe, va assabentar-se que la seva neboda havia vingut a viure del poble i buscava feina. L’Anna va alegrar-se’n. Els amos del bar s’havien portat molt bé amb ella i li hauria sabut greu deixar-los en mala situació. Va acceptar ajudar-los a formar la noia i com que aquell dissabte seria un dia tranquil, van decidir començar.
Quan l’Anna va arribar, va trobar al jefe parlant amb una noia, que de seguida li va semblar una versió més jove i baixeta de la mestressa del bar.
-Hola Anna, aquesta és la Carme – les noies es van saludar fent-se dos petons – Li deia que treballar aquí és molt senzill, oi que sí?
-Molt senzill – va contestar l’Anna – Si fins i tot ho sap fer el teu oncle, molt complicat no pot ser.
El Jefe la va mirar amb un odi molt mal fingit a la mirada i va marxar cap al magatzem, deixant les noies a la barra.
L’Anna va ensenyar la noia com funcionava tot: la planxa, les neveres, on calia donar-li el cop de peu al rentaplats perquè la porta tanqués del tot... La Carme parava atenció i atenia als clients amb un somriure, explicant que aquell era el seu primer dia. Els clients habituals preguntaven a l’Anna com és que marxava i ella sempre donava la mateixa resposta: Me’n vaig a veure món – va rebre felicitacions i, fins i tot, un 'pobreta, per què?', d’un client, que pensava que els Estats Units eren una mena barreja entre pel·lícula de l’oest i drama bèl·lic. La més contenta va ser la Virtudes, que li va picar l’ullet i li va preguntar a cau d’orella: No vas sola, oi? – Quan va respondre que no, la Virtudes va començar a riure i aplaudir, com si fos ella mateixa la que marxava.
La Carme corria amunt i avall seguint les direccions de l’Anna, sempre animada i sempre somrient. L’Anna anava copsant imatges mentals dels clients vers la noia nova, un petó aquí, una pessigada al cul allà. La veueta del seu cap li va dir: Pobrets, poc que aconseguiran res d’ella – L’Anna va quedar-se considerant aquest pensament, sorpresa que fos seu. Va enviar el poder de l’anell cap a la noia i, tot i que la Carme estava ajupida omplint el rentaplats, va rebre una imatge immediatament: L’Anna i la Carme nues, compartint un petó mentre els seus pits es fregaven.
L’Anna va notar que els colors li pujaven a la cara. El dia de l’orgia havia rebut imatges que podrien ser considerades lèsbiques però que en realitat no es referien a ella, eren simples projeccions mentals dels desitjos dels participants. Però allò era, inequívocament clar, una fantasia que passava pel cap de la Carme. La noia va aixecar-se, va donar la puntada de peu necessària perquè la porta tanqués bé i va posar en marxa el rentaplats. Va tombar-se cap a l’Anna i caminant a poc a poc s’hi va acostar. Mentre caminava, l’Anna anava rebent imatges de la noia: La Carme llepant-li un mugró, mossegant-li el cul, ficant-li un dit a la vagina, apropant-li un pit a la boca. Abans que la noia arribés, l’Anna va girar cua i va anar cap al lavabo. Va asseure’s i va pixar mentre pensava. Una part d’ella estava xocada, l’altre estava atemorida. No tenia major problema amb l'homosexualitat. Si una cosa tenia el desig sexual, era que desitjar feia igual a totes les persones. Així que creia perfectament natural que algú del seu propi sexe la trobés atractiva. La part que li feia por era la possibilitat que aquesta atracció fos exclusivament a causa de l’anell. Va sondejar la ment de la Carme i va veure’s nua, asseguda en un llit enorme, amb les cames entrecreuades amb les de la noia, mirant-se fixament als ulls mentre fregaven els seus sexes amb moviments lents. De seguida, va notar que el seu sexe s’escalfava. Els corrents d’aire del lavabo contrastaven amb l'escalfor que li semblava irradiava la seva vulva. Amb les calces als turmells i els ulls tancats, li semblava impossible sentir-se tan atractiva com la Carme la feia sentir en veure les imatges mentals que nodrien la seva fantasia. Va prendre un tros de paper higiènic i va eixugar-se la vulva. Quan va sortir, va veure que la Carme estava parlant amb en Matías. L’Anna va apropar-se a la barra per fora i va seure en un tamboret al costat del vell.
-Vés amb compte amb aquest vell verd. És tot un seductor – va dir l’Anna.
-No te la creguis – va contestar el Matías picant la mà de l’Anna – És ella qui va seduint i trencant cors per tot arreu.
-M’ho crec – va dir la Carme amb una mirada de cua d’ull cap a l’Anna.
La noia va tombar-se per atendre una parella que havia entrat, deixant sols l’Anna i en Matías.
-Així que New Orleans, no? – va demanar en Matías.
-Sí. Encara no sé quan marxem, però... Marxem!
En Matías va somriure, però de cop es va posar seriós i va tombar-se cap a l’Anna.
-Haurem de parlar abans no marxis – va dir-li
-Hauríem de parlar i ben aviat. – va contestar-li l’Anna.
-Demà en Ben vindrà a esmorzar a casa meva. Si vols et pots apuntar. Fa unes crêpes, bé, ell en diu panqueques, boníssimes.
L’Anna ho va pensar uns instants. La veritat era que volia resoldre aquella situació, com abans millor, però també li sabia greu desfer-se de l’anell. Havien estat uns dies molt intensos, atabaladors, però havia descobert molt sobre ella mateixa.
-Molt bé. Demà a casa teva, a esmorzar ‘panqueques’.
La Carme va començar a mirar-la més obertament després de l’arribada d’en Matías. L’Anna ho notava i suposava que era degut al desig que ara sentia ella mateixa. No podia deixar de pensar en les imatges cada cop més ardents que la seva companya li anava enviant. Van començar a ensopegar a la barra. De vegades, la Carme fregava el cul de l’Anna amb el seu pubis per passar de camí a la cafetera. De vegades, les seves mans es trobaven quan les dues alhora anaven a prendre el ganivet de tallar les llimones.
En Matías va marxar molt més aviat del que era costum en ell. Va fer-li l’ullet a l’Anna i va acotar el cap, en una subtil reverència, vers la Carme abans de sortir. Al bar ja només quedaven la Virtudes i el seu marit i un parell de nois joves que havien passat la tarda amb dues cerveses i prou. L’Anna li va dir a la noia d’anar omplint les neveres i va dirigir-se cap al magatzem. La Carme va seguir-la. L’Anna va aixecar el braç per obrir el llum estirant del cordill que penjava de la bombeta del sostre, quan va notar que la Carme l’abraçava clavant-li els pits a l'esquena. Va tombar-se i va passar-li els braços per les espatlles mentre ajupia una mica el cap doncs era un pèl més alta que l’altra noia. Van provar de fer-se un petó. Però l'abraçada se li va fer incòmode i artificial. Van deixar-se anar i durant un instant, va semblar que el moment havia fugit, que no passaria res, però llavors la Carme, va tornar a acostar-se i ara sí, es van fondre en un petó mentre la bombeta ballava sobre els seus caps projectant ombres del seu petó a les parets i les caixes de refrescs.
-Ja no podia aguantar-me més les ganes – va dir la Carme. – Ets preciosa.
-Carme, ara no podem. Hem de tancar el bar primer.
L’Anna va fer gest de separar-se, però la Carme la tenia ben agafada.
-No ho deixarem estar en només un petó, oi? – la cara de la Carme brillava sota la bombeta.
-No – va dir l’Anna copsant novament la imatge de les dues nues fregant-se els pits mentre es besaven – De cap manera ho podem deixar en només un petó.
La Carme va somriure i la va deixar anar. Va tombar-se i va sortir la primera del magatzem.
Quan la Virtudes i en Paco, els darrers clients, van marxar, l’Anna va mirar la Carme i les dues van córrer cap a la persiana. La van baixar d’una estrebada i es van abraçar allà mateix. La veueta del cap de l’Anna anava dient: Saps que això que toques és el cul d’una dona, oi? però l’Anna estava massa enfeinada gaudint de la llengua de la Carme, que llepava la pell del seu coll. L’Anna va deixar anar les natges de la Carme i va anar acaronant el seu cos fins a ficar-se per sota de la samarreta de la noia. No va voler aturar-se fins que va posar-li les mans als pits. Sabia que si dubtava, es faria enrere. Va notar com els mugrons de la noia es posaven durs sota les seves carícies i va desitjar tenir-los nus davant de la seva cara. Va enviar la imatge mental de la seva boca llepant els seus mugrons a la Carme, que va trencar l'abraçada i va desfer-se de la samarreta en un sospir. L’Anna va quedar-se parada observant com la Carme es desfeia de les sabates de dues puntades de peu i començava a descordar-se els botons dels texans. L’Anna va aturar-li les mans. La Carme la va mirar atentament, mentre la noia li prenia els botons i li descordava ella mateixa. Va baixar-li els pantalons i va quedar-se allà ajupida amb les calcetes de ratlles blaves a tocar de la seva boca. L’Anna va apropar els llavis al teixit i va fer un petó al pubis de la Carme, que ara li acaronava el cap. Va enfonsar la cara en el ventre que li oferien i va inspirar. Era una olor estranya i coneguda alhora. Va baixar-li les calces i va tornar a enfonsar la cara, aquest cop directament al mont de venus de la noia. L’Anna havia tastat el seu propi gust, en la boca, els dits i la polla dels seus amants, però allò era diferent. Era com recordar la seva pròpia olor, però amb matisos nous. Va mossegar suaument la part superior dels llavis vaginals de la noia i la Carme va respondre aixecant-la d’una estrebada. Va enfonsar la llengua a la seva boca i van estar petonejant-se una bona estona, mentre l’Anna es descordava botons i cremalleres. Van separar-se prou temps perquè l’Anna quedés tan nua com l’altra noia. Quan la Carme li va acaronar la vulva, va notar-se excitada, molt excitada, i de cop es va trobar pensant en la imatge que havien compartit. L’Anna no podia imaginar-se com seria fregar el seu cony contra el de la Carme. Va notar que la Carme reaccionava a la imatge, va tocar-li els llavis i els va trobar tan calents i humits com notava els seus. La Carme va anar a abraçar-la des del darrere i l’Anna va aprofitar per mirar-les reflectides al mirall de sobre la barra. La Carme li va prendre un pit i va començar a masturbar-la suaument. L’Anna va passar una mà cap al darrere i torçant una mica el cos, va arribar a tocar del cony de la seva amant. Van estar uns segons així, mirant-se als ulls a través del reflex en el mirall:
-Estàs molt calenta, Anna – va dir la Carme mentre jugava amb el seu clítoris – Vols que et faci córrer així dempeus?
L’Anna va fer que no amb el cap i va tombar-se trencant la mirada reflectida, mentre estirava de la noia cap a l’armari on guardaven els coberts i tovalles. Va triar dos parells d’estovalles i va estendre-les a terra. Va seure-hi a sobre i va fer gest a la Carme perquè vingués amb ella. L’Anna volia satisfer la seva curiositat i va esperar que la Carme entengués el que volia i prengués la iniciativa. La Carme va somriure mentre seia davant d’ella. Va obrir les cames i a poc a poc va anar acostant el seu sexe al de l’Anna. Van abraçar-se i van començar a fer-se petons mentre es tocaven per tot arreu. L’Anna va començar a tirar el cos enrere buscant que els seus conys connectessin i va entendre com de natural era aquesta postura. La Carme va imitar-la i van començar a moure els malucs seguint el ritme que els hi marcava la melodia dels seus propis gemecs. L’Anna no va trigar gaire a culminar, però no va ser un orgasme massa intens. Així que va continuar fregant-se i acaronant-se vers la Carme, buscant un orgasme més fort per ella i la seva companya. Quan va notar a l’espinada que li venia un nou i més fort orgasme, va voler enviar a la seva amant un torrent de desig i luxúria amb el seu anell. Però en tocar-se el dit per concentrar el seu poder va recordar que l’havia deixat al prestatge sota el mirallet del lavabo de casa seva. Va adonar-se doncs, que tot el dia havia estat fent servir el poder, sense dur l’anell posat. L’ensurt no va esguerrar-li el clímax, va arquejar l’esquena mentre agafava amb força la cuixa de la Carme. Va enviar la seva ment a tocar la de la Carme i en fer-ho va enviar els seus pensaments més luxuriosos. Va notar que la noia es quedava rígida mentre es corria contra el seu cony.
Van quedar-se uns instants allà, amb els sexes encara fosos, provant de recuperar la respiració. L’Anna, ara que la passió cedia el seu espai, començava a notar que el pànic li prenia el cor. La Carme va incorporar-se i descreuant les seves cames, va abraçar-la i va fer-li un petó:
-Qui m’hauria de dir que només arribar a una ciutat nova trobaria algú com tu?
L’Anna perduda amb els seus pensaments va preguntar:
-Algú com jo? – va notar un calfred que li corria l’espinada – Què vols dir?
-Coi, filla, una lesbiana.
-No en sóc pas.
La Carme va separar-se de l’Anna i amb to irònic va dir:
-Molt bé, doncs bi, d’acord?
-Tampoc crec que sigui bisexual – va dir l’Anna mentre provava d’aturar els sanglots que li premien la gola.
-Joder, llavors què ets?
L’Anna va aixecar-se i va anar a buscar la seva roba.

-Ja no ho sé – va començar a vestir-se – Ja no tinc ni idea de què sóc.